Apua tunnekokemuksiin -intensiivikurssi (tulossa myöhemmin)

Kun tunnet tunteesi, nautit nahoissasi 🙂

Ärsyttääkö, ahdistaako, pelottaako tai on muuten vain paha olo?

Etenkin näinä aikoina kyseiset tuntemukset voivat olla läsnä turhan usein.

”Pysy rauhallisena”, sanotaan. Mutta miten se tehdään, kun rentoutumisharjoituksista ja positiivisesta ajattelusta huolimatta siltikin vain ahdistaa?

Tie rauhalliseen oloon ei yleensä toimi oikoteiden kautta, jos kehossa on purettavia tunnetason kokemuksia. Kierrokset käyvät kovilla, vaikka kuinka yrität ajatella positiivisesti. Tunnekokemus on fyysinen kokemus. Sen kohtaamiseen ei riitä pelkkä mielen ja ajatusten ”muuttaminen”. Siihen tarvitaan myös fyysisiä työkaluja ja tämä kurssi tarjoaa sinulle niitä.

Kurssilla herätellään uudelleen henkiin elävä ja spontaani yhteys sinun ja sinun välillä. Tämä yhteys on ollut 100 %:sen toimiva lapsuudessasi, mutta se on onnistuttu katkaisemaan tehokkaasti perinteisen kasvatuksen ansiosta. Tunnekokemuksiasi ei ole hyväksytty sellaisenaan ja olet lopulta onnistunut piilottamaan ne myös itseltäsi. Silti ne ovat siellä, et vain tunnista tai hyväksi niitä ja koet ne helposti uhkana.   

Olen vuosia työskennellyt ylikuormittuneiden ja uupuneiden ihmisten parissa ja tullut siihen tulokseen, että etenkin tänä päivänä on valtava tarve vahvistaa spontaania yhteyttä itseensä ja omaan keholliseen kokemukseen. Silloin kun kuulet ja kunnioitat kehosi viestejä, ei uupuminen tai ylikuormittuminen ole mahdollista. Kun elämme liikaa mielessämme kieltäen fyysiset merkit ja tunnekokemukset, kuormitamme helposti itseämme liikaa.   

Kurssilla tapaamme netin välityksellä päivittäin kolmen viikon ajan maanantaista perjantaihin koko ryhmän kesken (la-su omaehtoista työskentelyä) ja teemme porukassa tunnin verran harjoituksia liittyen tunteiden kohtaamiseen, kokemiseen ja kehon puhdistamiseen liiallisista ja haitallisista, ”jämähtäneistä” tunteista.

Kurssi on toiminnallinen prosessi ja vaatii sinulta sitoutumista päivittäiseen harjoitteluun, uskallusta kehollisten harjoitteiden tekemiseen ja kohtaamiseen. Mutta kolmen viikon kuluttua koet taatusti olosi erilaiseksi. Osaat kohdata oman olosi ja tiedät miten toimia sen kanssa. Lisäksi nämä työkalut jäävät käyttöösi koko loppuiäksesi.

Tämä kurssi on sinulle, jos: 

 • haluat oppia kuulemaan omia tunnekokemuksia ja saada konkreettisia työkaluja niiden käsittelyyn. 
 • olet kiinnostunut hyppäämään suoraan kokemustesi syövereihin ja vapautumaan niiden puristavasta otteesta. 
 • olet halukas tekemään kehollisia ja mielellisiä harjoituksia tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. 
 • pystyt sitoutumaan päivittäiseen harjoitteluun kolmen viikon ajaksi.

Mitä hyödyt: 

 • Opit kuuntelemaan tunnekokemuksiasi ja kohtaamaan niitä. 
 • Opit käsittelemään niitä päivittäisessä elämässäsi ja purkamaan niitä niin, etteivät ne enää vie sinua mennessään. Sinä opit olemaan oman itsesi valtias.
 • Elämäsi muuttuu helpommaksi, kun et enää välttele pahaltakaan tuntuvia tunteita. 
 • Tutustut syvällisesti siihen ainoaan ihmiseen, jonka kanssa vietät koko elämäsi – itseesi. 
 • Opit myös antamaan anteeksi omille kokemuksillesi, mistä löytyykin loppujen lopuksi vapaan olemisen ja hyvinvoinnin suurin salaisuus. 

Mitä kurssi pitää sisällään:

 • 15 tuntia yhteistä työskentelyä etänä Zoom-sovelluksen kautta.
 • Paljon konkreettisia fyysisiä ja mielen työkaluja tunnekokemusten kohtaamiseen ja purkamiseen.
 • Kurssilla EI analysoida kokemusten juurisyitä ja mietitä ratkaisuja tilanteille. Kurssilla opitaan kokemaan omat tunteet ja purkamaan niitä harjoitteiden avulla.